top of page

Πέτυχε τους στόχους σου!

Με την υποστήριξη από έναν έμπειρο διαιτολόγο - διατροφολόγο

Βασικός σκοπός μας είναι η επίτευξη των στόχων σου. Αυτό επιτυγχάνεται σε ΚΑΘΕ περίπτωση αρκεί να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως η δέσμευση και των δυό μας στον κοινό στόχο, η επιμονή, η κατανόηση, η σχέση εμπιστοσύνης, η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, κ.ά.

Στο Διαιτολογικό μας Γραφείο δεσμευόμαστε καθημερινά σε μικρούς ή μεγάλους στόχους, δύσκολους ή εύκολους. 

Ταξιδεύουμε μαζί σας σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς.

Προωθούμε ένα μοναδικό και ανεκτίμητο"προϊόν" που δεν είναι άλλο από τη Μεσογειακή Διατροφή.

On the Scales

ΜΕΙΩΣΗ - ΑΥΞΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Ο πιο υγιής εαυτός σου

Μαζί μπορούμε να συντάξουμε ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο σύμφωνα με τις καθημερινές σου συνήθειες και το ιατρικό σου ιστορικό για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το στόχο σου.

Doctor Holding Patient's Hand

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σωστή διατροφή για καλή υγεία

Εάν πάσχετε από κάποια νόσο που σχετίζεται με τη διατροφή, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, ο καρκίκος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση, τα γαστρεντερολογικά προβλήματα, κ.ά., μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις τροφές που είναι καλό να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας, οι οποίες προάγουν την καλή υγεία, χωρίς να στερηθείτε τη γεύση και την ισορροπία στη διατροφή.

Pregnant Woman Enjoying her Drink

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ

Μητέρα & Μωρό

Κάλυψε τις διατροφικές σου ανάγκες στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του σώματος σου. Κάθε μητέρα πρέπει να τρέφεται σωστά για να είναι σε θέση να στηρίξει απόλυτα τη θρέψη του εμβρύου/βρέφους της.

shutterstock_556495258.jpg

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Για τη νέα γενιά

Βοηθήστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες για μια ζωή. Μαζί θα εκπαιδεύσουμε το παιδί/έφηβό σας να τρέφεται σωστά μέσα από ευχάριστες συνεδρίες, στις οποίες τα μαθαίνουμε να αγαπούν την υγιεινή διατροφή και να την εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους χωρίς να νιώθουν καταπίεση.

Doctor and Patient

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ζήτα τη βοήθεια που χρειάζεσαι

Εάν πάσχεις εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο από κάποια διαταραχή στη λήψη τροφής, όπως ανορεξία ή βουλιμία, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να εγκατασταθούν νέες υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

Laptop Typing on Bed

e-DIET

Διατροφική καθοδήγηση με ηλεκτρονικά μέσα

Σε περιπτώσεις όπως 1) πανδημίας και υποχρεωτικής καραντίνας 2) δυσκολίας μετακίνησης λόγω αναπηρίας ή τραυματισμού, 3) μόνιμη κατοικία μακριά από την έδρα μας 4) περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος, κ.ά.  μπορούμε να σε βοηθήσουμε ηλεκτρονικά και να συντάξουμε το εξατομικευμένο διαιτολόγιό σου μέσω Skype, Messenger, Viber, WhatsApp, Zoom ή απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας.

shutterstock_290612825.jpg

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τροφή για δύναμη και θρέψη

Κάλυψε τις  διατροφικές σου ανάγκες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος των προπονητικών περιόδων ώστε να βελτιώσεις τις επιδόσεις και τους χρόνους σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Green Goodness

VEGAN ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας

Είσαι ή θέλεις να γίνεις vegan, ξέρουμε τον τρόπο να το κάνεις σωστά!

shutterstock_1011242902.jpg

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Δύο καλύτερα από έναν μόνο του

Ελάτε με το ταίρι σας...και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε μαζί τις διατροφικές σας συνήθειες και να πετύχετε τους στόχους σας.

shutterstock_556495069.jpg

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Η ισχύς εν τη ενώση

Θέλετε να βελτιώσετε τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε με οικογενειακές συνεδρίες για τη σωστή διατροφή και θρέψη κάθε μέλους της οικογένειάς σας χωριστά.

shutterstock_653473555.jpg

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ποτέ δεν είναι αργά

Εάν ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή είναι πιθανό να πρέπει να αποφύγεις κάποιες τροφές ή να πρέπει να ακολουθήσεις ειδικό πρόγραμμα διατροφής όταν η πάθηση συνδέεται με τη διατροφή σου. Έλα να συντάξουμε μαζί  ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο που να πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται στην τρίτη ηλικία. Επιπλέον, εάν είσαι υπεύθυνος για τη διατροφική φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου, μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε σωστά, ώστε να φροντίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο με ασφάλεια.

Doctor adjusting balance on weighing sca

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ

Μάθε τη σύσταση του σώματός σου με τον πιο αξιόπιστο τρόπο μέτρησης

Στη λιπομέτρηση μετράμε το ολικό σωματικό μας λίπος με την εφαρμογή μικρής έντασης εναλλασσόμενου ρεύματος. Το αποτέλεσμα ερμηνεύεται με βάση μαθηματικούς τύπους και εξαρτάται από την περιεκτικότητα των ιστών σε νερό και ηλεκτρολύτες.

Doctor adjusting balance on weighing sca

ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Μάθε πόσες θερμίδες καίει το σώμα σου με την πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο

Στη μέθοδο αυτή μετράμε το καταναλισκόμενο οξυγόνο με σκοπό τον καθορισμό των ενεργειακών απαιτήσεων του σώματός σου. Με τη βοήθεια του αποτελέσματος που δίνεται από τη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού δημιουργούμε ειδικά προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

bottom of page