top of page
Doctor adjusting balance on weighing scale

Πέτυχε τους στόχους σου!

Με την υποστήριξη από έναν έμπειρο διαιτολόγο - διατροφολόγο

Βασικός σκοπός μας είναι η επίτευξη των στόχων σου. Αυτό επιτυγχάνεται σε ΚΑΘΕ περίπτωση αρκεί να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως η δέσμευση και των δυό μας στον κοινό στόχο, η επιμονή, η κατανόηση, η σχέση εμπιστοσύνης, η ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος, κ.ά.

Στο Διαιτολογικό μας Γραφείο δεσμευόμαστε καθημερινά σε μικρούς ή μεγάλους στόχους, δύσκολους ή εύκολους. 

Ταξιδεύουμε μαζί σας σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς.

Προωθούμε ένα μοναδικό και ανεκτίμητο"προϊόν" που δεν είναι άλλο από τη Μεσογειακή Διατροφή.

Υπηρεσίες: Services

ΜΕΙΩΣΗ - ΑΥΞΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Ο πιο υγιής εαυτός σου

Μαζί μπορούμε να συντάξουμε ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο σύμφωνα με τις καθημερινές σου συνήθειες και το ιατρικό σου ιστορικό για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το στόχο σου.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σωστή διατροφή για καλή υγεία

Εάν πάσχετε από κάποια νόσο που σχετίζεται με τη διατροφή, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, ο καρκίκος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η υπέρταση, τα γαστρεντερολογικά προβλήματα, κ.ά., μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις τροφές που είναι καλό να εντάξετε στο διαιτολόγιό σας, οι οποίες προάγουν την καλή υγεία, χωρίς να στερηθείτε τη γεύση και την ισορροπία στη διατροφή.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ

Μητέρα & Μωρό

Κάλυψε τις διατροφικές σου ανάγκες στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις του σώματος σου. Κάθε μητέρα πρέπει να τρέφεται σωστά για να είναι σε θέση να στηρίξει απόλυτα τη θρέψη του εμβρύου/βρέφους της.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Για τη νέα γενιά

Βοηθήστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες για μια ζωή. Μαζί θα εκπαιδεύσουμε το παιδί/έφηβό σας να τρέφεται σωστά μέσα από ευχάριστες συνεδρίες, στις οποίες τα μαθαίνουμε να αγαπούν την υγιεινή διατροφή και να την εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους χωρίς να νιώθουν καταπίεση.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ζήτα τη βοήθεια που χρειάζεσαι

Εάν πάσχεις εσύ ή κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο από κάποια διαταραχή στη λήψη τροφής, όπως ανορεξία ή βουλιμία, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να εγκατασταθούν νέες υγιεινές και ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες.

e-DIET

Διατροφική καθοδήγηση με ηλεκτρονικά μέσα

Σε περιπτώσεις όπως 1) πανδημίας και υποχρεωτικής καραντίνας 2) δυσκολίας μετακίνησης λόγω αναπηρίας ή τραυματισμού, 3) μόνιμη κατοικία μακριά από την έδρα μας 4) περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος, κ.ά.  μπορούμε να σε βοηθήσουμε ηλεκτρονικά και να συντάξουμε το εξατομικευμένο διαιτολόγιό σου μέσω Skype, Messenger, Viber, WhatsApp, Zoom ή απλής τηλεφωνικής επικοινωνίας.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τροφή για δύναμη και θρέψη

Κάλυψε τις  διατροφικές σου ανάγκες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος των προπονητικών περιόδων ώστε να βελτιώσεις τις επιδόσεις και τους χρόνους σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

VEGAN ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας

Είσαι ή θέλεις να γίνεις vegan, ξέρουμε τον τρόπο να το κάνεις σωστά!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Δύο καλύτερα από έναν μόνο του

Ελάτε με το ταίρι σας...και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε μαζί τις διατροφικές σας συνήθειες και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Η ισχύς εν τη ενώση

Θέλετε να βελτιώσετε τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε με οικογενειακές συνεδρίες για τη σωστή διατροφή και θρέψη κάθε μέλους της οικογένειάς σας χωριστά.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ποτέ δεν είναι αργά

Εάν ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή είναι πιθανό να πρέπει να αποφύγεις κάποιες τροφές ή να πρέπει να ακολουθήσεις ειδικό πρόγραμμα διατροφής όταν η πάθηση συνδέεται με τη διατροφή σου. Έλα να συντάξουμε μαζί  ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο που να πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται στην τρίτη ηλικία. Επιπλέον, εάν είσαι υπεύθυνος για τη διατροφική φροντίδα ενός ηλικιωμένου ατόμου, μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε σωστά, ώστε να φροντίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο με ασφάλεια.

ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ

Μάθε τη σύσταση του σώματός σου με τον πιο αξιόπιστο τρόπο μέτρησης

Στη λιπομέτρηση μετράμε το ολικό σωματικό μας λίπος με την εφαρμογή μικρής έντασης εναλλασσόμενου ρεύματος. Το αποτέλεσμα ερμηνεύεται με βάση μαθηματικούς τύπους και εξαρτάται από την περιεκτικότητα των ιστών σε νερό και ηλεκτρολύτες.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Μάθε πόσες θερμίδες καίει το σώμα σου με την πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο

Στη μέθοδο αυτή μετράμε το καταναλισκόμενο οξυγόνο με σκοπό τον καθορισμό των ενεργειακών απαιτήσεων του σώματός σου. Με τη βοήθεια του αποτελέσματος που δίνεται από τη μέτρηση του βασικού μεταβολισμού δημιουργούμε ειδικά προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ατόμου.

bottom of page